Alla inlägg under januari 2012

Av Åsa Persson - 19 januari 2012 20:28

Förra Onsdagen fyllde lilla August 1 år. Fattar inte var detta året har tagit vägen. Jag var där på hans födelsedag och firade honom eftersom jag skulle jobba i helgen då de hade kalas.Han fick så fina kläder av oss som jag hade beställt och de gillades skarpt hihi.

I Söndags när jag kom hem från jobbet så skulle Johannes berätta vad Hilma hade sagt på kalaset om mej.

De tvisade sig att Hilma hade tittat på teve och sett om båtolyckan i Italien så hade Hilma då sagt att: Om det hände hennes mamma och pappa något och de skulle dö då skulle Hilma flytta hem till Åsa. Jag hoppas verkligen att det inte kommer hända dem något,  älskar er ni är en sådan fin familj kram till er.




Av Åsa Persson - 19 januari 2012 19:55

Träna på gymmet e  så roligt. Men i mådags tog jag nog ut mej för mycket för det känns fortfarande i kroppen. Har så jäkla ont i benen, speciellt när jag har sutit still en stund och ska resa mej upp och gå.Har bokat ett nytt pass imorgon kväll så det ska bli kul att se hur jag kommer va i helgen när jag ska jobba.Men har jag tur så kanske det försvinner efter träningen imorgon kan ju alltid hoppas....Men sak är säker varje fall och det är att det gör nytta och det är jätteroligt att träna på Open Gym med alla glada instruktörer.Tack för att ni är där och peppar oss.    


Av Åsa Persson - 14 januari 2012 19:06

De söker personer som skulle vilja vara med i teve programmet halv åtta hos mej och jag funderar på att anmäla mej.

Vet bara inte riktigt vad jag skulle ha för meny. Har funderat endel och nämnde detta snabbt på jobbet igår och även idag och vissa tyckte jag skulle va med.Mona tyckte jag skulle ha med min goda fisksoppa och jag har faktist tänkt på den som kanske förrätt.En annan tyckte jag skulle ha kalvdans som dessert. Får väl se vad som händer om jag kommer på en strålande super meny då kanske.....anmäler jag mej till tävlingen. Sedan vet man ju inte om man kommer med.

Av Åsa Persson - 8 januari 2012 19:36

Igår kväll var en kväll man fick sig ett gott skratt.Vi hade hyrt en film som vi satt och tittade på. Vi gjorde paus för ett annat program och när det var slut fortsatte vi att titta på filmen. Helt plötsligt så hängde sig filmen , det gick varken att spola fram den eller stänga av den. Så 21.45 så körde Peter ner till videoaffären för att lämna tillbaka filmen.....och dvdspelaren på köpet. Som tur var det inte många där nere utan bara några unga killar som tittade lite förvånat men fick handla innan Peter blev hjälpt.. han hade ett specialfall som han sa. När det blev hans tur och de står med en skruvmejsel  kommer det in en tjej som skulle handla så säger hon: så ni lagar dvdspelare oxå nej svarar Peter jag ska bara lämna tillbaka filmen. Tjejens svar blev ok . Undra om vi får hyra film på det stället igen????


Jag skrattade en bra stund efter denna kväll.

Av Åsa Persson - 5 januari 2012 23:02

Äntligen är det helg för mej nu, ledig i tre dagar. Ska bli så otroligt skönt. har varit så mycket på jobbet nu ett tag så man blir så matt. Har jobbat över praktist taget nu varje vecka. Visst jag trivs väl på jobbet ( för mina kunders skull) men annars går det väl bara av ren rutin. Hemskt att säga så man ska va glad att man har jobb och det är jag ju oxå men det finns ju alltid upp och nergångar. Det ja vet är varje fall att jag trivs med mina kunder och det glädjs jag över.


Imorgon den 6/1 fyller min kära svgerska Caroline 30 år. Jag hoppas hon får en trevlig födelsedag med sin familj. Vi kommer fira henne en annan dag längre fram. Grattis Caroline.


Ska nog börja plocka ner julen imorgon oxå är ju dags för det nu. Ser fram emot våren. När man får se vårlökarna komma fram i trädgården. Sedan ska jag tända ett ljus för mormor för det är 29 år sedan hon dag inatt.


På eftermiddagen ska jag och Johannes på bio och titta på Alvin och gänget. De tre söta ekorrarnas liv.

Sov gott alla vänner.


Av Åsa Persson - 2 januari 2012 20:45

Då har man jobbat första dagen på nya året och det var väl ok. Ikväll tog jag även mig an ett träningspass på open gym, esyline. Kändes i kroppen att jag inte tränat på någon vecka men det ska bli ändring på det nu.


Igår så tittade vi på en film på teve som inte var helt fel. Det handlade om en tjej som jobbade som manager åt en annan tjej.Denna tjejen dog men var som en ande för henne då och visade henne at man inte skulle ta alla för givet både familj och vänner. hon ändrade sig och allt blev bra till sist.

Med denna tanke som ja har haft idag så ska jag försöka bli bättre att träffa mina vänner , tyvärr så hinner man ju inte med alltid men jag ska ändå försöka att leva livet och njuta av det och inte ta det för givet.

                                  Man ska själv bemöta andra som man själv vill bli bemött.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Välkommen till Åsas Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards